Main menu
A- A A+

Wandbeugels voor badkamer en toilet

Beugels zijn zeer waardevolle hulpstukken beugelsvoor ouderen en mensen met een functiebeperking. Het helpt hen om zelfstandig naar het toilet of onder de douche te gaan. Beugels zijn er in diverse uitvoeringen en maten. Bij de keuze voor de juiste beugel wordt gekeken wat er noodzakelijk is en voor welk doeleinde de beugels gebruikt worden.

Voor beugels gelden strenge eisen over waarop de beugel geplaatst en gemonteerd moet worden. Bij een niet-dragende muur moeten beugels bijvoorbeeld op statief geplaatst worden of contraplaten worden aangebracht.

Het is mogelijk een beugel in kleur te laten maken, zodat deze beter bij de kleurstelling van de ruimte past. De WMO vergoedt overigens vaak niet alle kosten die de meerprijs van het in kleur brengen van de beugel met zich meebrengt.

R. de Vries Bouw Services heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van beugels en kan u hierbij uitstekend adviseren. Ook voor aanpassingen waar geen standaard beugel voor te verkrijgen is, kunnen wij voor u een oplossing bedenken. 

 

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.