Main menu

small header-rules

A- A A+

Rules B.V. de specialist voor automatische deuren en veiligheidssystemen.

rules 1In onze huidige maatschappij is het van belang dat zo veel mogelijk mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Bij voorkeur in hun eigen woning en vertrouwde omgeving. Rules B.V. kan een belangrijke bijdrage leveren. Onze automatische deuren en veiligheidssystemen vergemakkelijken de toegankelijkheid van woningen en zorgen voor extra veiligheid.

Ervaren veiligheid

Rules B.V. werkt voor gemeenten, organisaties, instellingen, verzorgings- en verpleeghuizen van eigenaren en particulieren. Onze ervaring is groot. Als geen ander bedrijf weten wij aan welke hoge eisen onze materialen moeten voldoen,
Voor zowel nieuwe installaties als voor reparatie, vervanging en onderhoud is Rules B.V. uw ideale partner. Onze levertijd en uitvoering is snel.

Wij nemen u veel zorg en werk uit handen. Dat schept vertrouwen.

Draaideurautomaten van hoge kwaliteit

Rules B.V. is 'van alle markten thuis': wat wil zeggen dat wij kennis hebben van alle bekende merken draaideurautomaten voor entrees, hallen, gangen, kelders, garages, winkels en (dokters)praktijken enzovoort. Een van de beste draaideur automaten is de veelgebruikte Faac 950. Deze bevelen wij graag aan. Deze volautomatische horizontale draaideurautomaat voldoet aan de strengste Europese wet- en regelgeving: de EN 16005. Natuurlijk voldoet Rules B.V. probleemloos aan die eisen. Wij installeren de automaat zowel in een trekkende als duwende uitvoering.

Comfortabel

De volautomatische Faac 950 heeft zowel voor rules 2binnen- als buitendeuren een geruisloze en economische aandrijving. De bediening gaat handmatig bijzonder licht. Uiteraard is dit van belang voor een goede en makkelijke bereikbaarheid van een complex, woning, bedrijf of garage. Ouderen en mindervaliden kunnen zich op deze wijze comfortabel toegang verschaffen.
Zo worden zelfstandigheid en veiligheid vergroot en is de afhankelijkheid van derden tot een minimun beperkt.

Veilig en makkelijk

Aan de veiligheid van onze automatische draaideuren stelt Rules B.V. hoge eisen. Sensoren zorgen ervoor dat de deur meteen reageert als er nog een persoon of object tussen de openende of sluitende deur staat. De deurautomaten worden door ons ingesteld op de eisen van de gebruikers. Ontsluitingstijd, sluitsnelheid, opensnelheid, push and go, verhuisstanden enzovoort zijn naar voorkeur van de gebruiker in te stellen. Van groot belang; zeker in complexen waar mindervaliden, ouderen of mensen met een rollator of scootmobiel de gebruikers zijn.

Sensoren

Om te voorkomen dat mensen geraakt worden door een draaiende deur brengen wij voor de veiligheid wanneer gewenst, in de draaicirkel van een automatische deur detectiesensoren aan.
Als iemand zich binnen de draaicirkel bevindt, dan stopt de deur automatisch en de openende of sluitende actie keert terug in de ruststand. Voor de optimale veiligheid installeert Rules B.V. producten van Optex. Deze voldoen uiteraard aan de EN 16005 norm.

Weet u dat onze deuren met de hand of met een handzender geopend kunnen worden? ook kunnen de deuren via een intercomsysteem bediend worden.

Soorten bediening

Afhankelijk van uw wensen kan Rules bv u een breed scala aanbieden aan ontsluitings mogelijkheden.

Drukknopdrukknop Elleboogschakelaarelleboogschakelaar
Sleutelschakelaar sleutelschakelaar Handzender handzenders
Codeklavier codeklavier Bewegingssensor bewegingssensor

 

controle systeemU kunt ook kiezen voor een eigen toegangscodesysteem met speciale kaartjes of passen. Samen met Rules B.V. maakt u een eigen sleutelplan en beheert u uiteindelijk zelf een meegeleverd softwarepakket.

Video Intercomsysteem voor optimale veiligheid

Voor optimale veiligheid en wooncomfort adviseert Rules B.V.rules-video een combinatie van automatische deuren en een intercomsysteem met binnen video en buitencamera. Bij de entree brengen we een infrarood camera aan zodat de bewoner binnen op een scherm kan zien wie er aanbelt. Het beeld op het lcd-scherm is haarscherp! Via de intercom kunt u ook praten met de bezoeker. Pas als de bezoeker vertrouwd is, doet de bewoner de geautomatiseerde toegangsdeur d.m.v. een toets op het LCD scherm ontsluiten. Het LCD scherm kan desgewenst in ieder vertrek geplaatst worden. Ook is het mogelijk meerdere schermen in diverse vertrekken te installeren

Waarom Rules B.V.?

  • Een ervaren bedrijf met deskundige medewerkers.
  • Wij werken snel en zorgvuldig.
  • Desgewenst verzorgen wij uw WMO-aanvraag.
  • Heldere offertes.
  • Uitvoering van werk conform afspraken.
  • Voor aanlef, onderhoud en reparaties.
  • Hoogwaardige materialen.
  • Inzetbaar en bereikbaar 7 dagen per week, 24 uur per dag.


Samenwerking

Rules B.V. voert werkzaamheden uit voor en in samenwerking met R. de Vries Services B.V. uit Delft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen, appartementsgebouwen, bedrijven en instellingen voor ouderen en mindervalide. Alles met de intentie personen zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen in hun eigen vertrouwde woning en omgeving.
Samen maken we ons sterk voor uw welzijn en woongenot. 

 

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.