Main menu
A- A A+

R. de Vries Bouw BV: ook voor alle voorkomende glaswerkzaamheden

Bron: http://www.delftopzondag.nl/kijk-op-de-wijk/r-de-vries-bouw-bv-ook-voor-alle-voorkomende-glaswerkzaamheden

DELFT – R. de Vries Bouw BV aan de Dynamoweg 27 is een bedrijf voor vastgoedonderhoud, woningaanpassingen en bouwwerkzaamheden.
Het is ontstaan uit het bedrijf voor granito-vloeren van de familie De Stefano en bestaat in zijn huidige vorm al vijftien jaar. Joop Thijsse was in het begin als werknemer aan beide bedrijven verbonden en inmiddels al weer vele jaren directeur.
Wij verzorgen totaalonderhoud”, zegt hij.
“Dat kan doordat we alle disciplines in eigen beheer hebben, dus we hoeven niets uit te besteden aan onderaannemers. Behalve de gewone bouwwerkzaamheden, leggen we ook marmoleum- en linoleumvloeren en doen we kitwerkzaamheden en hebben we sinds twee jaar ook een specialist in dienst voor alle soorten beglazing. 

Alle voorkomende glaswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd en daarbij werken we met scherpe offertes.” R. de Vries Bouw BV biedt een totaal onderhoudspakket: van het verwisselen van een lampje tot de complete herinrichting van een kantoor, tot en met vloerverwarming aan toe. Ook aan het WMO-vraagstuk, de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, wordt een bijdrage geleverd.

Hiervoor is er een aparte BV met de naam R. de Vries Bouw Services opgericht. Dit bedrijf levert en installeert alle denkbare toepassingen inzake WMO. Het aanpassen van woningen is van belang om de zelfredzaamheid en het welzijn van mensen te behouden en te vergroten. “Wij bieden u de mogelijkheid om uw WMO-aanvraag geheel te begeleiden”, legt Thijsse uit. “Wij denken mee voor wat betreft aanpassingen en werken met heldere offertes en bekwaam en gespecialiseerd personeel. Kortom, uw opdracht is bij ons in goede handen.” Het woongenot van ouderen en mindervaliden uitstekend vergroot door middel van optimale aanpassingen in de zelfstandige woning.

Contact gegevens

Dynamoweg 27,
2627 CG Delft
T 015 285 08 64
F
(015) 261 40 72
E
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.